-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowflake
tag
Próbáld meg a dfsee -t:
[link]
Én még nem használtam, de ígéretesnek tűnik. (Kár, hogy a bootcd-s verziója fizetős)
ps. Egyébként, ha fizikailag pusztult meg a vinyó, akkor sajnos nagy valószínűséggel mindegyik ilyen recovery adatmentős cucc elfog vérezni rajta
Nekem pár hónapja gondolta úgy magát az egyik magát winchesternek nevező vasdarab, hogy bemondva az unalmast megpróbálta eljátszani Beethowen IX. szimfóniáját, kevés sikerrel. Végül úgy sikerült visszaállítanom (szerencsére 100%-ra), hogy mindannyiszor, amikor adatmentésközben újra rákezdtek a zenészek benne, akkor lehütöttem őket a fagyasztóládában kb. 5-6 percre. Majd utánna folytattam az adatmentést... (Nálam valószínűleg a vezérlőelektronika kezdett zeneiskolába járni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest