Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Az első fejezetet én költöttem, ezzel is próbálva oldani a leírás "szakmai" jellegét.

A doksit már lassan egy éve nem fejeztem be (valahogy nem tudom összeszedni hozzá az erőt...
), ha valakinek van hozzá kedve, szívesen megosztom írásra (sajna sh4d0w sem ér rá a FC fordítás mellett).
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), ha valakinek van hozzá kedve, szívesen megosztom írásra (sajna sh4d0w sem ér rá a FC fordítás mellett).