- Honor Magic V2 - origami
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- EarFun Clip – cimpazaj
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Jester01 #7129 üzenetére
Értem, köszi.
MythTV-t én is nézegettem már. Tegnap egy kicsit másik rendszert tettem először a gépre (Mandriva - KDE nevűt), de aztán rájöttem, hogy sokkal jobban járok, ha a Mandriva - Free változatot teszem fel és úgy állítgatom be a dolgokat.
No, az első rendszerre feltettem a MythTV-t, de valószínű, nem egyszerű beállítani, kicsit utána kell néznem... (első ránézésre kiábrándító volt, de biztos be lehet jól állítani) mondjuk legalább már tudom, hogy használható a kártya, csak a program beállításával lehet esetleg gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest