- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
Értem, köszi.
MythTV-t én is nézegettem már. Tegnap egy kicsit másik rendszert tettem először a gépre (Mandriva - KDE nevűt), de aztán rájöttem, hogy sokkal jobban járok, ha a Mandriva - Free változatot teszem fel és úgy állítgatom be a dolgokat.
No, az első rendszerre feltettem a MythTV-t, de valószínű, nem egyszerű beállítani, kicsit utána kell néznem... (első ránézésre kiábrándító volt, de biztos be lehet jól állítani) mondjuk legalább már tudom, hogy használható a kártya, csak a program beállításával lehet esetleg gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest