Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MWC 2026: Kagylót találtam a katalán tengerparton
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
csak azért tűnik bonyolultnak, mert nem szoktad még meg. de a driverek telepítése disztrótól majdnem függetlenül tud bonyolult lenni, legalábbis ahogy én tudom, többnyire kell hozzá kernelforrás, meg némi forgatás, hacsak már nincs az nvdia-nak, vagyaz atinak valami installere
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- TP-LINK RE705X AX3000 WiFi 6 Extender
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest