Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merlini
tag
Feltettem Fedora 5-t XP mellé, most az XP-t újra kellett telepítenem.
Kinyírta a grub-ot az MBR-ből. Hogy tudom újra feléleszteni a grub-ot?
FC5 rescue CD nem talál fedora-t a winyón.
Ezt a megoldást próbáltam még:
[link]
mount /dev/hd_ahol_van_ /valahova
mount --bind /dev /valahova/dev
mount --bind /proc /valahova/proc
chroot /valahova
grub-install /dev/_winyó(gyk partició nélkül)_
FC5 rescue CD mount --bind /dev /valahova/dev itt elhassal, a /valahova/dev nem block eszköz
Próbáltam Knoppix live CD-vel, ott ''grub-install /dev/_winyó'' áll meg a tudomány nem tudja olvasni/értelmezni a menu.lst-t. Talán már újabb grub van az FC5-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest