- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dat
senior tag
válasz
Cathfaern #565 üzenetére
Én ez alapján tettem fel [link]
Esetleg van valami spec dolog amit beállítottál/átállítottál valami config fájlban? Mert nekem így még nem az igazi. Kororaa live cd-vel tökéletesen megy minden funkció, így viszont se a zoom, se a transparency nem megy, a kocka forgatásnál meg fekete képernyő van, néha be be villan a kocka. (video kártya: integrált Intel 852/855GM)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest