Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- LG V30 - vezércsel
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Valami csomagutemezőre gyanakszom
Próbáld meg a linken lévőt hátha segít
[link]Én azt vettem észre, hogy a suse alatt sokkal lassabb minden netes akármi, mint a vista alatt
eddig leggyorsabb a mandriva line rendszerrel volt szédűletes tempoval mentMajd feltettem a powerpackot
és ismét lassabb mint a windows
firefoxxal és wine alatt uttorrenttel teszteltem
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest