Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Én egyet értek veled, nekem kb. eddig 2 probléma mentes telepítésem volt, összesen kb. 4 v. 5 féle linuxon.
Ettől függetlenül használi fogom, meg meg is akarom tanulni
szóval nem adom fel.
Van már itt valaki aki Frugalware-es?
Azt hiszem feljebb Loveless írta, hogy a linux egy összetarto közösség? Hát én nem azt hallottam, pl. a HUP:hu-ról. Ott vannak páran akik le szokták oltani a kérdezőt, hogy még ezt sem tudja stb. stb. Ezért is nem szeretek oda írni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ettől függetlenül használi fogom, meg meg is akarom tanulni