- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
A kérdezők letolásával kapcsolatban soxor netiketbéli problémák vannak, szándékosan nem írtam lustaságot.
A kérdezés témában Irányadó lehet pl. a [link] dokumentum. Két mondatban összefoglalva:
1. - Senki nem boldog, amikor minden másnap ugyanazokat a kérdéseket kell megválaszolnia, mert a kérdezőnek nincs kedve a keresőt használnia, vagy 10 hozzászólást visszaolvasnia.
2. - A Google nagyon jó barát.
Mindezektől függetlenül van ilyen. -
GD
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
engem már azért is b@sztak le mert vki meglátta hogy egy másik fórumon is ami nem ők, feltettem a kérdést..mintha vmi verseny folyna..ezzel is csak megosztják az amúgy sem túl nagy linux közösséget.. ilyen is csak hazai viszonyokban van sztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest