Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
A menu.lst fájl default értékét módosítsd a /boot/grub könyvtárban.
Ha pl. az XP bejegyzés (a boot során) a 4.-edik sorban van, akkor a default értéke 3 lesz (default 3). Azért 3, mert 0-val kezdődnek az értékek... Uff, remélem érthető

Megnézed egy boot során hanyadik az XP (minden sor számít), legyen 5, majd módosítod a menu.lst fájl default értékét 4-re (5-1).
Más.: Köszi a válaszokat, akkor lehet megpróbálok egy iptables beizzítani.
Kérdés1: milyen fontokat kéne telepítenem ahhoz, hogy egy picit olvashatóbb fontokat kapjak? Mert (Debian Etch / GNOME) némely honlap olvashatósága eléggé lent van, mindig Ctrl + görgővel kell állítanom a nagyítást...
xfonts-xbase csomag telepítve van, több font nincs...Kérdés2: ti milyen ablakkezelőt használtok? Tudom, ez személyes preferncia kérdése, de kíváncsi vagyok. Én Xfce-vel kezdtem, de (lehet én voltam béna) nem jelezte az akkuidőt, meg ilyen apróságokat... Most Gnome van, ezzel egyelőre elégedett vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mini-ITX
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple Watch
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Witcher 1 Collector's Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest