- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
van vírusirtó, bár én még eggyel sem tudtam irtani, hiába adtam meg nekik a megfelelő kapcsolókat...
viszont legalább megtalálták a vírust
pl. clamav, avg
bár ezek csomagszűrőként tudtommal nem működnek (sőt nem tudom, egyáltalán létezik-e ilyen megoldás), meg egy kicsi gépet haza is vágnának gyorsan...
Új hozzászólás Aktív témák
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Linux kezdőknek
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest