- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
tudtok nekem egy jó rescue live cd-t ajánlani? feldobtam egy gépre egy debet, de nem bírtam rávenni, hogy a grubot, vagy a lilo-t olyan helyre tegye, ahol el is éri.
van benne egy 20GB-os ide vinyó, amit a bios csak 8 GB-nak ismer fel. elvileg ennek az mbr-jében van a grub, ettől függetlenül kiírja, hogy operating system not found. a deb nem ezen van, hanem egy scsi vinyón (id=4, hogy érdekes legyen), aminek az mbr-jébe nem volt hajlandó telepíteni valami miatt (no space left on device
). ez egy 2GB-os vinyó, és csak az alaprendszer ment fel rá. nem néztem meg df-fel, hogy mennyi hely maradt rajta, de egy alaprendszernek nagyon nem illene beleülni 2 GB-ba...
a gép egy hp netserver e50, pII 333MHz, 64MB ram, szóval nem egy mai darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Adobe Indesign
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest