Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laprasi991
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy Debian etch alól szeretnék egy SE K700i telefont használni GPRS modemnek bluetoothon keresztül.
A /etc/bluetooth/rfcomm.conf fájlban az rfcomm0-hoz beállítottam a telefon azonosítóját és channelnek egy 1es értéket adtam
A /etc/hcid.conf fájlban beállítottam a security-t autora, meg megadtam egy pin kódot.
Utána nyomtam a bluetoothra egy restartot, majd összepárosítottam a telefont a géppel.
Ezután pppconfig-ban a következő beállításokat eszközöltem:
[link]
Elmentettem, majd beírtam, hogy ''pon mobil'' viszont nem történik semmi.
Hogyan tudnám beállítani, hogy működjön a net?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szerk: most veszem észre, hogy valamiért a COM-nál kitörölte a megadott /dev/rfcomm0 címet. Utána visszaírtam, de megint kitörölte. Ki érti ezt :S
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rendszergazda topic
- Xbox Series X|S
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest