Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MIUI / HyperOS topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laprasi991
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy Debian etch alól szeretnék egy SE K700i telefont használni GPRS modemnek bluetoothon keresztül.
A /etc/bluetooth/rfcomm.conf fájlban az rfcomm0-hoz beállítottam a telefon azonosítóját és channelnek egy 1es értéket adtam
A /etc/hcid.conf fájlban beállítottam a security-t autora, meg megadtam egy pin kódot.
Utána nyomtam a bluetoothra egy restartot, majd összepárosítottam a telefont a géppel.
Ezután pppconfig-ban a következő beállításokat eszközöltem:
[link]
Elmentettem, majd beírtam, hogy ''pon mobil'' viszont nem történik semmi.
Hogyan tudnám beállítani, hogy működjön a net?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szerk: most veszem észre, hogy valamiért a COM-nál kitörölte a megadott /dev/rfcomm0 címet. Utána visszaírtam, de megint kitörölte. Ki érti ezt :S
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jövedelem
- Path of Exile (ARPG)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Assetto Corsa Rally
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest