- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
bambano #3482 üzenetére
Akarja a fene.
Eszemet nem tudom, mikor volt utoljára kernel-összeomlásom, pedig az itt divatos disztrók fogalmaiban gondolkodva, én egy tervezés előtt álló, 1 év múlva megjelenő béta-disztribet használok.
Vagyis ezek szerint usernek nincs szüksége a system.map-re.
Ja, a hosszabb szösszenetedhez: sosem mértem, s mivel egy gépem van, nem is tudom megtenni. De sosem vettem észre, hogy a naplózó fs-ek lassabbak lennének.
Mások mérései alapján pedig a RAID-1 tutira gyorsít. Ha nem, ott szar a vezérlő, vagy iszonyat lassú a gép minden eleme. Saját tapasztalat nincs, csak netes mérési eredmények.
Otthoni felhasználásnál semmilyen negatívumát nem tapasztaltam az ext3 és reiserfs3.x rendszereknek. Melóhelyi gépem alól időnként elszáll a fél kerület ELMÜ-je, és semmi baja. Pedig azon is elég béta kernel fut.
Persze, problémák lehetnek, de szerintem kifogtál valami hibás és/vagy ótvar hardvert.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- World of Tanks - MMO
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest