- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok
Egy régóta görgetett problémára szeretnék megoldást találni. Plasma desktopot használok. A jobb gombos menüt a "plasma-costum-desktop-menu" kiegészítővel oldottam meg eddig.
Megpróbáltam áttérni a Plasma saját menüére.
A menüeditorral személyre szabtam a menübejegyzések sorrendjét, ami a panelre kirakható "programindítóban" tökéletes lett.
Ugyanúgy tökéletes az eddig használt "plasma-costum-desktop-menu"-ben is.
Amennyiben a jobb gombot átállítom a kde saját "Programindító" menüére, akkor a fömenüben az elemek nem az általam beállított sorrendben láthatóak. Előre sorolja az almenüket és mindent ABC sorrendben hozza. Nem hozza az elváasztókat..stb
Az almenüben már ninden tökéletes (sorrend, elválasztók..stb)
Hol lehet megerőszakolni, hogy ezt ne így tegye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hegesztés topic
- Motoros topic
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- E-roller topik
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest