Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bviktor93
tag
válasz
urandom0
üzenetére
Valószínűleg igen, akkor már a VM is szét kellene hogy essen futás közben, mikor csúcson használja a RAM-ot, de semmi ilyen nincs, teljesen stabil, egyébként 8GB-ot állítottam csak be neki VMware-ben. És a VM leállítása után is teljesen stabil, reszponzív az egész rendszer, 1-5-2 GB körül használja csak a RAM-ot.
Ami némileg ellent mond ennek azok a magas load avg. értékek, mindhárom 1-5-15-ös érték ilyen 6-7 körül mozog, VM leállítása után is, úgy hogy teljesen idle az egész rendszer.htop-pal figyelem, és nem látok semmi olyat ami ezt indokolja.
De legidgesítőbb dolog ez a leállítás/újraindítás amit írtam is.
Egyébként már próbáltam VirtualBox-ban is ugyanezt a GNS 3 VM-et futtatni, na ott 5-10 percenként szétcrashelte magát az egész, így jutottam el a Vmware-ig. Na ezt most stabil, csak itt meg a rendszert nem tudom rendesen leállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fejhallgatós találkozó
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest