Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oatis
csendes tag
válasz
üzenetére
Szia! Nem én vagyok, csak ide írtam. Az egész rendszer fagy szerintem. A ctrl+alt+f5-tel nem jön elő semmi mikor megfagyott, amikor megy akkor terminált hív le. Csak a bekapcsoló gombbal tudom kikényszeríteni hogy leálljon, azt is csak úgy hogy hosszan nyomva tartom. A laptop biosa energia gazdálkodási lehetőségekben elég szegényes, de majd megnézem azt is. A driverek nekem is eszembe jutottak, főleg a chiset és a videó driver, mert eddig kodival virtualbox-al és youtube-bal sikerült a fagyást előidézni, csak ennyire nem értek a linuxhoz, hogy hogyan tudnám ellenőrizni, újratelepíteni a drivereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 1 / 2
- Gitáros topic
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest