-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1114
csendes tag
Hell
Egy kérdésem lenne
Abból áll hogy bash - ben van két feltöltött tömböm: tomb1, tomb2
Az első tömb minden elemében 1 betü van; a második tömb minden ellemébe egy szám van eltárolva.
Az egész benne van egy for ciklusban és arra lenne szükségem hogy az i legyen mindkét tömbnek a sorszáma; és hogy az első tömben tárolt karakterelés a második tömben tárolt számmal egy új tömböt tudjak létrehozni.Ezt így gondoltam ha v.ki nem értette volna meg a leírás alapján.
PL: ez a két adott tömböm ha a ciklusváltozó 1 tomb1[1]=A tomb2[1]=1
és ebből kéne egy ilyen tömböt létrehoznom: A[1]=ezt pedig én szeretném megadni.
A probléma ott van hogy nem tudom hogy kéne ezt helyesen beírni(Pedig vagy 50 féle képpen próbálkoztam) : $tomb1[$i] [$tomb2[$i]]=
Ha valaki érti mit szeretnék kérdezni és tudja a választ azt kérem írja meg nagyon megköszöném!!!
(Szori hogy ide is bedobtam csak a linux kezdöknek -c. topikot nem tom olvassa e még ma v.ki és nekem sűrgős lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest