Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
válasz
urandom0 #33225 üzenetére
Hát telepítésnél szerintem a nouveau aktív, illetve az első indításnál is gondolom. Miután felraktam az akmod-nvidia csomagot és újraindítottam utána már nem volt gond. A nightlight nem működött ha waylandet használtam. X11-el megy az is rendesen.
Illetve még egy olyat tapasztaltam, hogy van valami kamu másodlagos monitor és nem tudom miért. De ki is tudom rá húzni az egeret pedig nincs második monitorom fizikailag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest