Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régebben valahogy megoldottam a következőt, csak már nem emlékszem mi volt a használt szofver/módszer neve, mire keressek rá.
A headless módban futó Raspberry Pi-n futtattam egy böngészőt, amit a saját gépemről, egy IPCIM : PORTSZAM url-en keresztül tudtam irányítani. Mindezt azért, hogy a RPi-n tudjak futtatni úgy weboldalakat, hogy gyakorlatilag nem érdekel annak a tartalma. Ha jól emlékszem Firefox-ot futtattam főleg, és talán Docker-ből, de ebben nem vagyok biztos.
Ha valakinek ismerős, hogy ezt hogyan lehet kivitelezni, segítene legalább kulcsszavakkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Autós topik
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest