Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sub-ZeRo

    nagyúr

    válasz ivana #32839 üzenetére

    Bár nem feltétlen module param, config time is ki lehet herélni belőle. zcat /proc/config.gz | grep CIFS_ALLOW_INSECURE_LEGACY + samba configból is ki lehet lőni.

    Fogalmam sincs miről beszélsz. De egyelőre nem kilőni akarom, hanem valahogy elérni majd a nast-t, ami smb1-et használ. Majd windows 11 alatt is be kell kapcsolnom mert az sem fogja látni. Legalább ott egy kattintás meg egy restart.
    Az hogy elavult, meg el kell felejteni, pont leszarom. Azért nem fogok most egy nas-t venni, hogy ne kelljen ezzel szopnom az smb1 buzisággal. Ubuntu alatt megcsináltam. De ennél a linuxsznál nem tudom hogy működik ez. Azért kértem itt segítséget.
    Jah és nagy hekker sem vagyok, mert amit tudok, azt magamtól kukáztam össze netről, meg innen, úgy hogy ne diplomás rendszergazda nyelven nyomjátok a segítséget ha kérhetem, mert igen szegény a tudásom linuxszal kapcsolatban. Köszönöm. :R

    "Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Új hozzászólás Aktív témák