Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
CPT.Pirk #32536 üzenetére
Igen, csak mobilon is az egy telepített rendszer a saját jogosultságaival. Ez meg egy Live rendszer, aminek csak azon a pendrive-on volt jogosultsága, amin én futtattam. (nem volt telepítve)
A Bliss OS-t (android) is ugyanígy futtattam, az sem hozott létre semmit.
Szerinted, akkor nem szükséges emiatt újratelepítenem a rendszert, elég csak törölni azokat a mappákat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest