Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
supi007
csendes tag
válasz
f_sanyee #32278 üzenetére
Üdv! Köszi a választ. Ez nem egy szerver. Ez csak egy PC. (Jogos felvetés, mert igazad van, hogy szerverben lenne valami IPMI kártya [iLO, iDRAC .. stb]. Ahogy olvasgattam lehet kapni egy ilyen eszközt: https://www.lantronix.com/products/lantronix-spider/ meg most van az ASUS-nak egy kártyája: [link]
Sajnos mindkettő "drága" (nekem nem éri meg megvenni).
Ahogy nézem más megoldás nincs, hogy valamiféle "virtual console"-t kapjak és lássam a távoli gépet a boot process-től kezdve.
Azt még lehet megnézem, hogy egy kickstart fájllal, meg tudom-e azt csinálni, amire gondoltam, de sanszos, hogy nem lesz jó, mert egyszer legalább valakinek ott kell állnia a gép mellett, hogy kiválassza a megfelelő PXE menü elemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Vicces képek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest