- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMan
őstag
huh koszi szepen de annyira lama vagyok hogy ezzel nem vagyok beljebb sajna...

szval ott vagyok hogy bebootolt a CD-rol a KNOPPIX es most mit is csináljak pontosan?
honnan szedjem elo az fdisk-et?
Amugy tenyleg nem vagyok nagy szaki, csak azt hallottam hogy a Linux kepes a fizika hatarig (8 TB) formazni FAT-ra elsodleges es masodlagos particiokent is, ezert probalkozom ezzel. (lehet hogy rosszul tudom)
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- EAFC 26
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Eredeti játékok OFF topik
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest