- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ant7517
csendes tag
Nos, nem tudtam hogy hova írjam, mert linux alatt már nem kezdő vagyok de alap problémám van..
Van egy samba sharem, és szeretnék linux alatt MOVE-olni rajta..
Move alatt értem mint a windows, hogy kijelölöm a filet, move, a hálózaton nincs forgalom és sutty átmozgatja, ha ugyanazon a szerveren de két eltérő sharen van, van akkor is hálózati forgalom nélkül max sebességgel átmásolja maga a szerver.Ez megoldható ?
Command lineban próbáltam , nem sikerült mert egyenként mountolt share esetében ez megoldhatatlan, ami logikus. Ha egybe tudnék mindent mountolni tehát az összes sharet jó lenne mert a win tudja de itt nem leltem megoldást rá.Double commanderrel kínlódtam, de ott se igazán ment, még a smaba networkot se látja csak akkor ha a caja vfs-ét használom és utána kezd el működni. De akkor is a move not implemented.
Létezik technológia ami ezt meg tudja oldani ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest