Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #31235 üzenetére
A Kali egy bazi nagy gyűjtemény, de sehol nincs rá utalás, hogy a toolok nagy részét még be kell konfigolni első használat előtt. Pl. metasploit framework: használhatod azonnal, csak akkor lassú lesz benne a keresés és nem lehet adatbázisba menteni pl. nmap scan eredményeket - mert nincs adatbázis (van, fut, de nincs beállítva).
Felhasználót egyébként lehet benne csinálni elég régóta, de nem kényelmes a rendszer használata, pörgeti a rendszert a sok háttérfolyamat.
Én inkább azt szoktam, hogy a Debianra raktam nmapet, meg használom a saját kis eszközeimet, vm-ben meg ott a Kali, ha ennél több kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest