- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Dißnäëß #30869 üzenetére
Ja, az már tényleg beteges, ha minden Wine-ban fut, ráadásul duplán, Snap-pal súlyosbítva. Konvertálni tényleg DeaDBeeF-fel érdemes, mert abban fel lehet venni konvertálási profilokat, mint foobar2000-ben és be lehet neki adagolni külső encoder-eket, saját paraméterekkel, így ellenőrzés alá tudod vonni, hogy hogyan konvertál, biztosan nem gányol-e. Illetve könnyű így egész lejátszási listákat, diszkográfiákat konvertálni, tag-eket is normálisan átviszi konvertáláskor, illetve a tag-ek tömegesen is kényelmesen szerkeszthetők, egységesíthetők. Én is csak erre használom a DeaDBeeF-et, konvertálásra és tag editornak, zenét nem nagyon hallgatok vele, arra mpv, esetleg cmus. Kivéve, ha csak 1-1 audiofájlt konvertálok, mert akkor kézzel, terminálból konvertálom, vagy saját encoderrel (lame, oggenc, opusenc, stb.), vagy ffmpeg-gel (ha pl. videóból szedem ki a hangsávot, vagy webm-ről konvertálok más konténerbe).
Cubic Playert lehet én is felteszem, nem is tudtam, hogy Linux alatt is megy Open Cubic formájában. DOS alatt én is nagyon sokat használtam a 90-es évek végén, nagyon kora 2000-es években, és eléggé szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest