Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
inf3rno
üzenetére
Értem, szóval a bitflip még mindig urban legend, mindenki hallott róla, csak még senki nem tapasztalta. Amit a képen mutatsz, olyat én is láttam már, az nem bitflip, hanem okozhatja meghibásodott háttértár, rossz letöltődés. Persze RAM hiba is, de nem bitflip, hanem en bloc kaka RAM. Ezért kell CRC-ről meg redundanciáról gondoskodni, mert nem csak a RAM lehet hibás, meg nem csak bitflip fordulhat elő, önmagában az ECC sem tesz csodát, csak plusz egy védelmi intézkedés a sok közül.
Félre ne értesetek, nem az ECC RAM ellen vagyok, ha a platformja támogatja és valaki tud szerezni olcsón (pl. DDR3-ból még olcsóbb is az ECC, mert sok szerverből kukázott RAM-ot árulnak használtan), akkor miért ne, plusz egy védelmi vonal, senkit nem vitt még el a mentő, mert ECC-set használt. Én arról beszélek, hogy ez a divathájp, meg tömegpánik, hogy ZFS, jajjaisntem, csak-ECC, jajjmerhamivanhabitflipvanezeréventeegyszer hiszti csak ilyen marketingesek által felfújt baromság. Nem szabad neki bedőlni, van élet az ECC-n túl is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest