- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
sh4d0w
üzenetére
A bevételüket nem tudom. Én onnan tudom, hogy már nem népszerűek, hogy akik cégeknél jártam az elmúlt évben, sehol sem láttam már, meg a SAP-os emberkéknek szóló álláshirdetések is erősen megtizedelődtek. Mondom, egy 10 éve, még tele volt minden, hogy SAP így, SAP úgy.
Ami miatt a legtöbb cégnél nem csak a rolling, hanem a Linux sem alternatíva egyébként, hogy eleve balfasz módon MS infrastruktúrára rendezkedtek be, Windows és .NET konkrét verziójára gányolt belső szoftver, Sharepoint meg egyéb szemetek. Sajnos szemellenzős látásmód, valahogy sok cégnél benne van az öltönyös-nyakkendősökben, hogy ha PC vagy szerver, akkor csak Windows, mert azon kívül nincs élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Energiaital topic
- Linux Mint
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Medence topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest