Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
sh4d0w
üzenetére
A bevételüket nem tudom. Én onnan tudom, hogy már nem népszerűek, hogy akik cégeknél jártam az elmúlt évben, sehol sem láttam már, meg a SAP-os emberkéknek szóló álláshirdetések is erősen megtizedelődtek. Mondom, egy 10 éve, még tele volt minden, hogy SAP így, SAP úgy.
Ami miatt a legtöbb cégnél nem csak a rolling, hanem a Linux sem alternatíva egyébként, hogy eleve balfasz módon MS infrastruktúrára rendezkedtek be, Windows és .NET konkrét verziójára gányolt belső szoftver, Sharepoint meg egyéb szemetek. Sajnos szemellenzős látásmód, valahogy sok cégnél benne van az öltönyös-nyakkendősökben, hogy ha PC vagy szerver, akkor csak Windows, mert azon kívül nincs élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest