- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
samujózsi
üzenetére
Én személy szerint rühellem ezeket a shell scriptes parancsokat, vagy nevezd, aminek akarod. sed = stream editor, grep = global regular expression print. Aztán próbálj emlékezni, hogy melyik fogalomhoz melyik rövidítés tartozik, főleg ha magyarul jegyzed meg, hogy melyik mit csinál. Kb. olyan, mint szótárat magolni. Lehet, hogy a 70-es években még ez volt a menő, de szerintem manapság már elég túlhaladott. Egyébként a funkcionális programozásra emlékeztet elég erőteljesen, nem véletlenül utálom azt is. A hülyék meg pont abban szoktak azzal kérkedni, hogy jajj mekkora májer vagyok, megcsináltam egy ezer karakteres sorban az egész programot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Witcher topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Path of Exile (ARPG)
- BMW topik
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest