Hirdetés
- Google Pixel topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok,
nem vagyok valami nagy rsync guru, pedig alap eszköz, csak nekem még eddig nem nagyon kellett valahogy az elmúlt években. Szeretném megérteni a működését és ehhez kapcsolódóan lenne pár kérdésem, talán tudtok segíteni:
1. Egyszeri futtatású tool ? Gugliztam ezt a kis gyorstalpalót és nekem annak tűnik, de lehet, tévedek. Tehát lefuttatom, szinkronizál két target-et egymással és jónapot, elengedi őket, tehát miután lefutott a parancs, nem történik semmi ? (Ergo, sync után egyik könyvtárba ha másolok, nem szinkronizálódik le a másikban is, újabb futtatásig). Vagy tévedek ?
2. Van olyan opciója, hogy valami daemon monitorozza a háttérben a változásokat és automatikusan szinkronizál ? (Vagy cronjob-ból oldja meg az ember rendszeres időközönkénti futtatással?)
3. Egy irányú, vagy két irányú ? "A" könyvtár adott, "B" könyvtár üres, majd parancsot futtatva "B" -n is leképezem "A" tartalmát. De ha később "B"-be bemásolok valamit, az átjön "A"-ra ? (Ez oda-vissza irány lenne).
4. Ha van egy megnyitott fájlom (például letöltök épp valamit), azt is át-sync-eli a célkönyvtárba, vagy már csak miután le lett zárva a fájl ? Mondjuk töltök egy 2 Gigás Linux telepítő ISO-t torrent klienssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest