Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok,
nem vagyok valami nagy rsync guru, pedig alap eszköz, csak nekem még eddig nem nagyon kellett valahogy az elmúlt években. Szeretném megérteni a működését és ehhez kapcsolódóan lenne pár kérdésem, talán tudtok segíteni:
1. Egyszeri futtatású tool ? Gugliztam ezt a kis gyorstalpalót és nekem annak tűnik, de lehet, tévedek. Tehát lefuttatom, szinkronizál két target-et egymással és jónapot, elengedi őket, tehát miután lefutott a parancs, nem történik semmi ? (Ergo, sync után egyik könyvtárba ha másolok, nem szinkronizálódik le a másikban is, újabb futtatásig). Vagy tévedek ?
2. Van olyan opciója, hogy valami daemon monitorozza a háttérben a változásokat és automatikusan szinkronizál ? (Vagy cronjob-ból oldja meg az ember rendszeres időközönkénti futtatással?)
3. Egy irányú, vagy két irányú ? "A" könyvtár adott, "B" könyvtár üres, majd parancsot futtatva "B" -n is leképezem "A" tartalmát. De ha később "B"-be bemásolok valamit, az átjön "A"-ra ? (Ez oda-vissza irány lenne).
4. Ha van egy megnyitott fájlom (például letöltök épp valamit), azt is át-sync-eli a célkönyvtárba, vagy már csak miután le lett zárva a fájl ? Mondjuk töltök egy 2 Gigás Linux telepítő ISO-t torrent klienssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő