- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
samujózsi #29255 üzenetére
Hát ez van. Google találatok alapján néhányan úgy gondolják, hogy ez bug lehet a gvfs környékén, mások szerint az mtp protokoll úgy szar, ahogy van.
Én úgy emlékeztem, hogy régebben (igaz, régebbi androidok alatt) működött gond nélkül... ooooopss... hát most másolgattam párom Huawei P8 Lite mobiljáról rengeteg fájlt, azzal nem volt ilyen gond... És ugyanígy, az új Samsung A20e mobiljára is fel tudtam másolni.Valamit itt nagyon nem kerek, de én kevés vagyok ahhoz, hogy kiderítsem, mivel van baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Windows 10
- Notebook hibák
- HP notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest