Hirdetés
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
Frawly
üzenetére
Köszi, úgy egy órája fedeztem fel, hogy az ovmf picit több a sima efi-nél, csak nem volt időm foglalkozni vele (mindig így járok: kérdezek, aztán amíg várom, hogy valaki válaszoljon, unalmamban megtalálom a választ
)
Sajnos a secure bootot nem tudom mellőzni, mert hülye lesz tőle az alaplapom. Valami BIOS bug lehet, de pl több napos uptime után se reboot, se poweroff nem működik, bios/efi szinten lefagy, és ha nincs secure boot... már nem emlékszem, de akkor valamiért egyáltalán nem tudtam bebootolni rajta pendrive-ról. Régi Asus alaplap.
Eddig legfeljebb annyi problémám volt a secure bootból, hogy bsd-t nem sikerült telepíteni.
Szerencsére az ubuntu megy vele.
De ha kicserélem az ssd-t, majd megnézem újra, hátha csak én rontottam el valamit amikor ki akartam kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Szerencsére az ubuntu megy vele.