- Milyen okostelefont vegyek?
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
Sziasztok... Istenért nem találom a beállitását...
Feltelepítettem egy xubuntut virtuális szerverre, csak bepipáltam az autologint, igy kodot nem kér indulásnál... Viszont igy remote desktoppal nem érem el, csak ha kijelentkezek, és ujra be..
Lényeg, kérdésem, hol allitom be azt, hogy autologinról ujra kérjen logint a linux mikor elinditom? Minden indulásnál. Felhasználó és csoportoknál nem találtam meg, de valszeg ott kell, csak nem tudom hol pontosan
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Le Mans Ultimate
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Motoros topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest