- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
Sziasztok... Istenért nem találom a beállitását...
Feltelepítettem egy xubuntut virtuális szerverre, csak bepipáltam az autologint, igy kodot nem kér indulásnál... Viszont igy remote desktoppal nem érem el, csak ha kijelentkezek, és ujra be..
Lényeg, kérdésem, hol allitom be azt, hogy autologinról ujra kérjen logint a linux mikor elinditom? Minden indulásnál. Felhasználó és csoportoknál nem találtam meg, de valszeg ott kell, csak nem tudom hol pontosan
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Magisk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest