- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha KDE-t használok, akkor OK, amúgy a Nautilus alapú Nemo tudása nem nagyon marad el a Dolphintól. Bár ezt kinevetik, akik nem használták még.....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#28138) emvy
Abban mondjuk igazad van, hogy először a meglévő dolgok működjenek flottul!
(#28139) Plasticbomb
Nem tudom, hogy a waylandra átállás-e az oka vagy az, hogy egyszerűen ne legyen ott minden vacak csak a vertikális panelen, ami kell. Nem ismerem a Gnome3-at, egyszer foglalkoztam vele fél napig, de akkor meg teljesen átalakítottam Cinnamon kinézetűvé, abból meg már volt már épp elég......

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)