Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
Jester01 #27898 üzenetére
1.)
Nem akarok hubuntut véletlen sem.
2.)
Basszus nem akarok grafikus interface-t hova mit kattintani mert az minden disztrón más és más ... miért nem lehet ezt leirni ,hogy konzolba mit irjak le? Azt is leirtam ,hogy kezdő vagyok , a fogalmakat értem de gyakorlatilalig nem tudom hozzá a konzol parancsokat
dos alatt format C:/u aztán majd jövök tudom.....
Hogy nézne ki konzol alatt?
pl
lan0 ip 192.168.0.1
ipforward enabled
vagy mi?
Lan0 a kimenő
Lan1 a bejövő ...(ennek érzékeli az usb kapcsolatot)gondolom az alapnyelv hasonló minden disztró közt ,csak a megvalósitás más
Amit én nézek az debian alapu ha jól látom
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest