Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
én a mandrivát rég próbáltam, nálam folyton szétesett, susét még régebben, az pláne... aztán amikor két év után újra linuxozhatnékom lett, a fedora 5 felment, és maradt amíg nem jött a 6... mondhatni így juttottam ötről a hatra a suse-t dicsérik, amióta megvette a novell, elvileg ők is nagyon odafigyelnek a user friendly-ségre, ubuntu és a canonical dettó... de igazából bármelyikből lehet hanyattvágós/parasztvakítós cuccot csinálni, gnome, kde mindegyiken megy, compiz, beryl dettól, innentől kezdve csak idő, téma, ikon és szépérzék kérdése, hogy behal-e a win user... nálam a forgó kocka, meg a wobbly windows valakiből a ''jé, dejó'', valakiből a ''mire jóez, eszi a videokártyát meg a procit, meg normális szoftvert még mindig nem lehet rá tenni'' reakciókat váltotta ki
én szeretem, winen hiányzik már egy pár jó szoftver, egy kényelmes szép és testreszabott desktop, meg a ''tökömkeresgél, yum install akármi, és megvan''
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gaming notebook topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én szeretem, winen hiányzik már egy pár jó szoftver, egy kényelmes szép és testreszabott desktop, meg a ''tökömkeresgél, yum install akármi, és megvan''