- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
én a mandrivát rég próbáltam, nálam folyton szétesett, susét még régebben, az pláne... aztán amikor két év után újra linuxozhatnékom lett, a fedora 5 felment, és maradt amíg nem jött a 6... mondhatni így juttottam ötről a hatra a suse-t dicsérik, amióta megvette a novell, elvileg ők is nagyon odafigyelnek a user friendly-ségre, ubuntu és a canonical dettó... de igazából bármelyikből lehet hanyattvágós/parasztvakítós cuccot csinálni, gnome, kde mindegyiken megy, compiz, beryl dettól, innentől kezdve csak idő, téma, ikon és szépérzék kérdése, hogy behal-e a win user... nálam a forgó kocka, meg a wobbly windows valakiből a ''jé, dejó'', valakiből a ''mire jóez, eszi a videokártyát meg a procit, meg normális szoftvert még mindig nem lehet rá tenni'' reakciókat váltotta ki
én szeretem, winen hiányzik már egy pár jó szoftver, egy kényelmes szép és testreszabott desktop, meg a ''tökömkeresgél, yum install akármi, és megvan''
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én szeretem, winen hiányzik már egy pár jó szoftver, egy kényelmes szép és testreszabott desktop, meg a ''tökömkeresgél, yum install akármi, és megvan''