- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Lehet nem volt teljesen érhető, amit írtam, megpróbálom újra.
Jelenleg ez a felállás:
Otthoni kliensem ---> VPN szerver a munkahelyemen ---> Belső hálózat a munkahelyemen.
Viszont most egy másik cég szerverre elérhető lett a mi belső, céges hálózatunkból. Azt akarom megoldani, hogy ezt én is elérjem a VPN-en keresztül, szóval:
Otthoni kliensem ---> VPN szerver a munkahelyemen ---> Belső hálózat a munkahelyemen ---> A munkahelyem számára whitelistelt szerver
Mint írtam az openvpn konfigban már megadtam, hogy legyen egy ilyen route. Kipróbáltam ezt a konfigot egy másik teszt gépen tűzfal nélkül és megy is. Szóval az openvpn konfig része jó. Magáról a VPN szerverről is elérem a gépet, viszont a VPN-en keresztül nem megy. Gondolom a VPN szerver tűzfala megfogja, ha VPN szerver külső (eth0) interfészén akarok kommunikálni, mert eddig csak a belsőn (eth1) ment minden kommunikáció, hiszen csak a belső hálózat gépeit címeztük. Az első hozzászólásomba beraktam a VPN szerver iptables szabályait, hátha valaki tud benne segíteni. Elkezdtem utánaolvasni addig, csak azt hittem, hogy valakinek ez csípőből megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Gumi és felni topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő