Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Lehet nem volt teljesen érhető, amit írtam, megpróbálom újra.

Jelenleg ez a felállás:
Otthoni kliensem ---> VPN szerver a munkahelyemen ---> Belső hálózat a munkahelyemen.
Viszont most egy másik cég szerverre elérhető lett a mi belső, céges hálózatunkból. Azt akarom megoldani, hogy ezt én is elérjem a VPN-en keresztül, szóval:
Otthoni kliensem ---> VPN szerver a munkahelyemen ---> Belső hálózat a munkahelyemen ---> A munkahelyem számára whitelistelt szerver
Mint írtam az openvpn konfigban már megadtam, hogy legyen egy ilyen route. Kipróbáltam ezt a konfigot egy másik teszt gépen tűzfal nélkül és megy is. Szóval az openvpn konfig része jó. Magáról a VPN szerverről is elérem a gépet, viszont a VPN-en keresztül nem megy. Gondolom a VPN szerver tűzfala megfogja, ha VPN szerver külső (eth0) interfészén akarok kommunikálni, mert eddig csak a belsőn (eth1) ment minden kommunikáció, hiszen csak a belső hálózat gépeit címeztük. Az első hozzászólásomba beraktam a VPN szerver iptables szabályait, hátha valaki tud benne segíteni. Elkezdtem utánaolvasni addig, csak azt hittem, hogy valakinek ez csípőből megy.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest