Hirdetés
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Van nekem egy 500GB-os külső HDD-m. Szeretném használni, mint pendrive, és erről használni az Android-x86-ot (vagy Remix OS-t) perzisztens módon. Tud nekem valaki segíteni, hogy hogyan tudom ezt megoldani?
ISO-t letöltöttem, utána megáll a tudomány. Oké az mkusb egyszer megcsinálta (de nem valami jól), de azóta se tudom rávenni, mindig leáll hibával.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kuponkunyeráló
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Direct One (műholdas és online TV)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ISO-t letöltöttem, utána megáll a tudomány. Oké az mkusb egyszer megcsinálta (de nem valami jól), de azóta se tudom rávenni, mindig leáll hibával.