- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ!
Most nem mennék sorba mindenkin egyesével név szerint, megválaszolom így pontokban a felmerült kérdéseket, ha nem gond.Nem írok ki windows telepítőt, mert egyrészt van 7-is, 10-is, de pont az lenne a felvetésem lényege, hogy a kipróbált rendszer romjaiból építsük vissza a régit. Mert pl az már ottvan a pendrive-on, nem kell vele semmit se csinálni, csak rebootolni és abból megoldani a dolgot.
Azért ebbe a topikba írtam, mert itt általában nem a kötekedés a jellemző, bár mikor hogy...de a windows topikban nem nagyon van grub téma, merthogy minek...így ott megkérdezni a grub helyreállítást... kevésbé oda illő, mint ide. Szerintem.
Azért nem virtualbox, mert abban nem lehet teljesen átélni egy rendszert. Próbálj ki egy elementary OS-t VB-on, meg élőben. teljesen más.
A linkelt grub installos dolgot kipróbálom holnap live rendszer alól, kíváncsi vagyok rá. Amúgy a leggyorsabb megoldás, mivel előtelepített win 7 pro-val vettem a gépet, van recovery partíciója, azt elérve a CMD-ből adtam neki egy mbr fix-et, kb 1percet vett igénybe az egész művelet. Csak ha valaki hasonlóan járna, mint én.
Ugyan ez működik telepítő lemezzel is. 7-8-8.1-10 -es egyaránt használható.Amúgy a hosszútávú terv az, hogy csinálok egy univerzális megoldást, amit akár egy hirens boot cd-be is be lehetne építeni, így bármilyen grub\mbr hibás rendszert helyre lehetne állítani pillanatok alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motoros topic
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs