- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi 15A néven érkezett a Poco C85x újracsomagolt változata
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Honor profi iPhone másolásban
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni fail2ban bekonfigolásában? SSH beállításával csak csak elboldogulok, de pl nem tudom, hogyan kell a Transmissionnál is ezt beállítani. 2 port van összesen nyitva és ezeket szeretném védeni. Egyik az SSH a másik a Transmission. Nemrégen kezdtem el ismerkedni a linuxal, de ezt nem mertem feltenni a kezdő linuxos topikba

unattended-upgrades és az ssh beállításokban sem vagyok annyira biztos, hogy jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Star Trek
- Gyúrósok ide!
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Lassan felnő a Huawei a kínai AI igényekhez
- Crimson Desert
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Drum 'n' bass
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest