Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Google Pixel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Macrodroid
- Netfone
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
steveetm
üzenetére
igen, probaltam tobb moddal is (szinte mindet megneztem), de nem szamitott (az fb.modes-t megtalaltam)
es bar reginek nevezheto a kartya, gagyinak nem igazan, szoval tanacstalan vagyok
akadd itt egy masik vga is, egy s3 virge, ez meg tan jobb is lenne, mert ez 4 megas, viszont ezzel legutobb nem akart menni a kovetketzo mod: vga=791
Új hozzászólás Aktív témák
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánik a memóriapiacon
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi