Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
syler123
üzenetére
Én is követem ám az eseményt.

Szerintem:
1. Win alatt a partíciós táblát konvertált át MBR-ről GPT-re és NTFS-sel formázd. Szerintem nem kell full format, csak gyors.
(Én mondjuk Linux Mint alatt, Gparted-del az MBR a partíciós tábla törölném, és ott állítanám be a GPT-t és az NTFS formázást, de ha biztosra akarsz menni, akkor Win alatt.)2. Utána a Linux Mint alatt, Gparted-del a GPT-t visszatörölném és MBR-re visszaállítanám, és NTFS helyett EXT4-et állítanék be.
3. Utána OpenWRT-n csekkolni a rackben USB-n. Illetve Linux Mint alatt USB-n is.
4. Ha megint readonly lesz a dmesg hibák miatt, akkor a vinyót USB helyett natív SATA-ben próbálnám rákötni a gépre, hogy ott látszik-e a dmesg hiba és readonly lesz-e. Nincs mondjuk eSATA csatlakozó a gépen? Arra is lehetne kötni. Így ugyanis kizárható lenne, hogy a Jmicron rack okozza-e a hibát.
Amúgy BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest