- Telekom mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
syler123 #23172 üzenetére
Én is követem ám az eseményt.
Szerintem:
1. Win alatt a partíciós táblát konvertált át MBR-ről GPT-re és NTFS-sel formázd. Szerintem nem kell full format, csak gyors.
(Én mondjuk Linux Mint alatt, Gparted-del az MBR a partíciós tábla törölném, és ott állítanám be a GPT-t és az NTFS formázást, de ha biztosra akarsz menni, akkor Win alatt.)2. Utána a Linux Mint alatt, Gparted-del a GPT-t visszatörölném és MBR-re visszaállítanám, és NTFS helyett EXT4-et állítanék be.
3. Utána OpenWRT-n csekkolni a rackben USB-n. Illetve Linux Mint alatt USB-n is.
4. Ha megint readonly lesz a dmesg hibák miatt, akkor a vinyót USB helyett natív SATA-ben próbálnám rákötni a gépre, hogy ott látszik-e a dmesg hiba és readonly lesz-e. Nincs mondjuk eSATA csatlakozó a gépen? Arra is lehetne kötni. Így ugyanis kizárható lenne, hogy a Jmicron rack okozza-e a hibát.
Amúgy BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux haladóknak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest