- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
lev258 #23146 üzenetére
Openwrt topicban ilyenre nem gondol senki, ez nem hozzáértés kérdése, egyik hdd jó anélkül hogy állítottam volna bármit is, másik nem. Oké ezt beállítottam fájlkezelővel, hogy mindenki írhat olvashat, ez ott működik, de ettől még a routeren nem tudok rá írni, csak olvasni, ott ezt hogyan tudom beállítani? Ott alapból root vagyok, elvileg kellene hogy tudjak írni rá alapból, ki más ha a root nem??
Már jóideje feltettem a kérdést rengeteg szakmai topicban és senkinek nincs ötlete, akkor nekem ne mondjátok hogy én vagyok a hülye... Tisztára megutálom a linuxot, ezt már mint topicban is megírtam, akkor is te válaszoltál és gondolom akkor is én voltam a hülye, mert mindecraft pixelekkel indul az ubuntu a vga-mon. De az is a vga hibája, nem a rendszeré...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- iPhone topik
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest