Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Üdv.
Spec:
Laptopom
nestor@Samsung-NP300-E5Z-S03HU:~$ cat /proc/version
Linux version 3.13.0-61-generic (buildd@lgw01-50) (gcc version 4.8.2 (Ubuntu 4.8.2-19ubuntu1) ) #100-Ubuntu SMP Wed Jul 29 11:21:34 UTC 2015
GeForce GT 520MXHozzátok fordulok segítségért, már nincs több ötletem.
Röviden: Hogyan tudom feltelepíteni az nvidia drivert?
Már próbáltam elég sokszor Szoftver és frissítésekben, ami elég egyértelmű, de nem működött rendesen. Általában lefagyott pár perc használat után a gép. Vagy 3-4 félét próbáltam már innen.
Aztán weben böngésztem, turkáltam és próbáltam a geforce oldalról magamtól keresni valami frisset, a manuális telepítéssel megszenvedtem így egy béta verzióst próbáltam feltenni (a stable helyett próbáltam mást feltenni, lehet az pont nem volt telepíthető), végül sikerült feltenni, de aztán alig bírtam megoldani, hogy bejelentkezésnél beengedjen a grafikus felületbe (ugyanis mindig visszadobott, hogy írjam be a jelszót).
Aztán kipróbáltam ezt a megoldást: link - nem hozott eredményt, csak több lehetőséget kínál fel a driverek közül
Ugyan be van pipálva az egyik, de az nvidia-detective eredménye none.
nvidia-settings parancsra csak ilyen vacak felületet kapok.Szívesen fogadnám az ötleteket, tanácsokat. Már próbálkozni se nagyon merek az előző bug után, ez egy belakott rendszer, így szeretem, nem akarom újratenni. Olyan közepes szintén talán már értek a Linuxhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánik a memóriapiacon
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest