- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Üdv.
Spec:
Laptopom
nestor@Samsung-NP300-E5Z-S03HU:~$ cat /proc/version
Linux version 3.13.0-61-generic (buildd@lgw01-50) (gcc version 4.8.2 (Ubuntu 4.8.2-19ubuntu1) ) #100-Ubuntu SMP Wed Jul 29 11:21:34 UTC 2015
GeForce GT 520MXHozzátok fordulok segítségért, már nincs több ötletem.
Röviden: Hogyan tudom feltelepíteni az nvidia drivert?
Már próbáltam elég sokszor Szoftver és frissítésekben, ami elég egyértelmű, de nem működött rendesen. Általában lefagyott pár perc használat után a gép. Vagy 3-4 félét próbáltam már innen.
Aztán weben böngésztem, turkáltam és próbáltam a geforce oldalról magamtól keresni valami frisset, a manuális telepítéssel megszenvedtem így egy béta verzióst próbáltam feltenni (a stable helyett próbáltam mást feltenni, lehet az pont nem volt telepíthető), végül sikerült feltenni, de aztán alig bírtam megoldani, hogy bejelentkezésnél beengedjen a grafikus felületbe (ugyanis mindig visszadobott, hogy írjam be a jelszót).
Aztán kipróbáltam ezt a megoldást: link - nem hozott eredményt, csak több lehetőséget kínál fel a driverek közül
Ugyan be van pipálva az egyik, de az nvidia-detective eredménye none.
nvidia-settings parancsra csak ilyen vacak felületet kapok.Szívesen fogadnám az ötleteket, tanácsokat. Már próbálkozni se nagyon merek az előző bug után, ez egy belakott rendszer, így szeretem, nem akarom újratenni. Olyan közepes szintén talán már értek a Linuxhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest