- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Mutt Gmail labels lényegében megoldva (IMAP kapcsolattal), röviden az utókornak:
- header cache-t nem szabad beállítani a muttrc-ben / account config fájlban
- muttrc-ben az index formathoz hozzá kell adni ezt: %?y?(%y)?
- kell az X-GM-LABEL patch innen: sgeb/homebrew-mutt
- patchelni kell (duh!
):Én Arch alatt AUR-ból szedtem le a mutt-sidebar csomagot, PKGBUILD-hez hozzáadtam a source array-be a patch nevét (azonos könyvtárban a PKGBUILD-del), generáltam sha512sum-ot hozzá, azt is hozzáadtam. A prepare() funkcióhoz hozzáadtam a patch parancsot:
patch -Np1 -i "$srcdir"/mutt-1.5.23-gmail-labels.sgeb.v1.patch
Utána makepkg parancs, majd az elkészült csomagot felraktam a pacman-nel.
A patch lényege az, hogy Gmail label információkat a header x-label-be tolja, így meg tudja jeleníteni mindegyik mail mellett a listában, hogy milyen label tartozik hozzá (akárcsak a webes felület).
Mivel a minden label valójában egy folder, ezért a címkék hozzáadása/eltávolítása annyi, hogy a levelet a mutt copy parancsával bemásoljuk valamelyik label/folder alá, vagy onnan töröljük, de ez utóbbi esetben a save to INBOX módszerrel, így csak a label/folder alól törlődik, de az INBOX-ban érintetlenül marad. (Sima törlés esetén elvileg törlődik mindenhonnan, így az nem jó).
Még nem tökéletes, de túrom tovább, egyszer csak összeáll.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- potyautas: Szomszéd
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
):