- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kagzer
aktív tag
Ezekre a kérdésekre számítottam, kicsit nyers volt, de lehet csak én vagyok stresszes.
Az alaplapról itt le van írva minden:
[link]
CPU: 2db 4 magos Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz, 16GB 667MHz DDR2, a HDD egy 40GB-os SATAI, hdparm szerint ~600MB/s írással.
Azt láttam, hogy indításkor a process ~95%-on használja a CPU-t és az olvasás olyan ~20MB/sec (15-35 volt, ingadozó).
Miközben ezt írom, 20%-on hajtja a processzort az opera.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest