- iGO Primo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Köszi a magyarázatot, gondoltam hogy nem a legfrissebb disztrót kellene felraknom, de mind1, nekem a lényeg a vmware fusson meg legyen vga driver és csókolom. Játszani w7-en szoktam néha-néha, meg max office miatt megyek át, de mostanában egyre ritkábban.
Debian-ról azért nyergeltem át, mert voltak hülyeségei a xubuntu-nak, de utána olvastam hogy másnál is (random crash).
Fedora meg Suse nekem jobban out of the box-nak tűnik mint az Ubuntu, de ez csak személyes tapasztalat, nincs nagy Linuxos múltam. Illetve _Ubuntu-n kívül az összes disztró jobban kezeli az ASUS Xonar DG hangkártyám.
PS: én is így vagyok vele, karácsonykor majdnem 2 hetet szabin voltam, felraktam vagy 4 játékot, játszottam összesen 2x 30 percet
Illetve mostanában mióta kicsit utánaolvastam IT Sec. témában az operációs rendszereknek, erősen megingott a bizalmam a Windows-ban. Nem azt mondom hogy nem biztonságos, de jóval több dolgot kell beállítani hogy biztonságos legyen, mint egy Linux esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Revolut
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- iGO Primo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest