- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Hali,
olyat szeretnék tenni windows-n, amit linuxon már 20x megoldottam volna ennyi idő alatt. Lényegében egy Conky féle felületet akarok a windows desktopra, annyi kiegészítéssel, hogy távoli LINUX szervert tudjak vele Agent és minden egyéb nélkül monitorozni.Lényegében azt szeretném, hogy X számú szerver terheltségét kiírja nekem és lássam, ha felszökik a load anélkül, hogy Puttyn megnyitogatom a Sessiont.
Valami ötlet? Létezik olyan tool, ami ezt megteszi nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- HP notebook topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest