Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
- Szlovákiában már debütált a Honor 600 Lite
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Amikor még windózt használtam én is foobar2000 nevű progesszal csapattam a zenét. Zenelejátszók tekintetében ez viszi a pálmát.
Egyszerű, kis erőforrású, szénné konfigurálható, és ami legjobb benne, hogy néhány kattintással lehet konvertálni vele bármilyen zene formátumról bármilyen zene formátumra. Ez nálam pl. azért jött jól, mert a kb 400 gigányi metálzeném 90%-a mind lossless formátumban került a gépre, és néha azért kellett az mp3. Pluginek (amik kimerültek egy szál .dll fileban) segítségével olyan egzotikus fileokat is lejátszott amiről még az űristen sem hallott.
Ilyet és ilyen formában egy zenelejátszó program sem tud foobaron kívül egyik platformon sem.Linuxon én már terminálból hallgatok zenét, és ffmpeg-gel konvertálok, illetve puddletaggel tagelek mp3-at. Ezt a fb2k-val egy programban megoldottam. Jó nekem ez így, de azért az sem volt rossz.
Torrenttel kapcsolatban is félig-meddig egyetértek, de pl az utorrent ideje már a windóz platformon is lejárt. Ami nekem hiányzik a qbittorrentből az az, hogy ha több fileból áll az állomány, akkor nem tudom letöltés megkezdése előtt kiválasztani mi kell, hanem miután hozzáadtam a torrentet, egyenként pipálgathatom ki, ami nem kell...
Megvagyok enélkül is, csak nem nagyon erőltetik a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Dobosok ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
- Apple MacBook
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest